Få professionel tagservice hos vores tagfirma

Skal dit tag ses efter for skader, eller trænger det til tagservice? Så er Vojens Tagdækning de helt rigtige at kontakte.

Vores tagfirma tilbyder en professionel, effektiv og billig tagservice, hvor vi løbende ser dit tag efter for skader og samtidig renholder tagrender og nedløbsrør.

Vores tagdækker hjælper både private og erhverv i Jylland, og vi kører især ud omkring bl.a. Haderslev, Kolding, Aabenraa og Vojens. Skal vi også stå for tagservice af dit tag?

Lad et professionelt tagfirma tjekke dit tag for skader og utætheder

Et tag kræver vedligeholdelse, hvis det skal holde tæt i mange år. Det er derfor nødvendigt at se taget efter for skader og utætheder med jævne mellemrum.

Hos Vojens Tagdækning tilbyder vi en grundig gennemgang af dit tag, så små problemer bliver opdaget, før de udvikler sig til store skader. Vores tagdækkere har stor erfaring med tagservice, og derfor kan vi i vores tagfirma sørge for en hurtig og effektiv udbedring.

Det kan f.eks. være, hvis der under en gennemgang af taget opdages skader.

Vores tagfirma hjælper desuden også med at passe på taget i alle sæsoner. F.eks. kan vi tilbyde at skovle sne om vinteren og feje blade væk i efteråret.

Skulle det ske, at du allerede har besluttet, at du skal have et nyt tag, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi kan f.eks. lægge et helt nyt tag med tagpap, så tøv ikke med at kontakte os heller, hvis du ønsker et godt tagtilbud.

Kontakt vores tagfirma for at høre mere

Sidder du med spørgsmål til vores tagfirma, eller er du interesseret i at høre mere om vores priser? Så kontakt os på telefon 29 28 30 65 eller skriv til vores e-mail henvendelser@vojenstagdaekning.dk.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en god pris på tagreparationer, tagtjek eller andre former for tagservice.

Vores tagfirma ser frem til at høre fra dig.

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld nedenstående formular med oplysninger om dig og din opgave. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt