Hjælp til montering af tagpap og tagfolie

Har du brug for professionel hjælp til montering af tagpap? Så står vi hos Vojens Tagdækning altid klar til at løse opgaven. Vi er et kompetent tagfirma med mange års erfaring inden for tagpaptag.

Vi tilbyder tagbelægning til både private og erhverv i og omkring Aabenraa, Vojens, Haderslev, Christiansfeld og omegn.

Vil du skifte dit eternit- eller tegltag ud med en løsning i tagpap eller tagfolie? Er taget blevet utæt og trænger til en tagrenovering? Eller har dit tag været udsat for en storm- eller vandskade? Uanset hvad, kan vi hjælpe dig.

​Hvad koster det at få lagt tagpap?

Den nøjagtige pris på montering af tagpap kan variere fra opgave til opgave. Det afhænger nemlig blandt andet af hældning og udformning.

Vi sikrer dog alle vores kunder en så billig pris som muligt ved montering af tagpap hos os – uanset opgavens type og omfang.

Vi står både for køb og lægning af tagpap, hvor vi garanterer en høj kvalitet hele vejen rundt. Du kan desuden være sikker på, at vi altid kommer til tiden, og at vi efterlader holdbare løsninger, du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os for en god pris på montering af tagpap

Skal du for eksempel have hjælp til opbygning af fladt tag med tagpap med listedækning eller anden form for taglægning, kan du trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om vores priser – eller hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med montering af tagpap-/folie.

Du kan kontakte vores tagdækker i dag på telefon 29 28 30 65 eller e-mail henvendelser@vojenstagdaekning.dk, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud. Så vender vi straks tilbage med mere information om lægning af tagpap.

Interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud?

Udfyld nedenstående formular med oplysninger om dig og din opgave. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt